Caty Fady - Telefonda Kedi Besle Para Kazan

   Bu sevimli kedi artık sizin kediniz. Şu an için sadece Android cihazlara ve yazıyı yazdığım sırada 4.1 sürümü ve üstü cihazlar ile uyumlu olan uygulamamızın ismi Caty Fedy


   Uygulamaya aslında oyun da diyebiliriz çünkü yükleme yapıp üye girişi yaptıktan sonra size bir kedi veriyor. Bu kediye iki saatte bir mama vermeniz ve iki saatte bir kumunu değiştirip temizlemeniz gerekiyor. 



   Peki bu kediciye bakmak size ne kazandırıyor? Kediyi her beslediğinizde ve kumunu değiştirdiğinizde Tecrübe Puanı kazanırsınız ve bu tecrübe puanları seviye atlamanıza yarar. Her yüksek seviyede daha fazla Tecrübe Puanı alacaksınız ve ay sonunda uygulamanın reklamlardan 
kazandığı para, diğer üyelerin kazandığı puanlara göre pay edilip hesabınıza nakit olarak yatıyor. 

   Unutmadan söyleyelim. Eğer ki kediniz ile 48 saat boyunca hiç ilgilenmezseniz kediniz ölecektir ve sonraki ay başına kadar yeni bir kedi alamayacaksınız.



   Şuan için sadece Banka Havalesi, Papara ve Dogecoin'e ödeme yapmakta olan uygulamanın minimum ödeme limiti ise 20TL olarak belirlenmiş durumda. Hem eğlenip hem de para kazanabileceğiniz bu uygulamayı indirin.


   

Bu blogdaki popüler yayınlar

El Falı Nasıl Bakılır? El Falıyla İlgili Bilinmesi Gerekenler

Osmanlı Devletinin 1. Dünya Savaşında Savaştığı Cepheler