Bedava Telefon Araması Yapmak



Ücretsiz arama yapmak gitgide kolaylaşıyor. Yepyeni yöntemler ortaya çıkıyor. Çağımızın gelişmekte olan teknolojilerinden biri olan Voip, gün geçtikçe kendini yeniliyor.

AMERİKAYI BEDAVA ARAYIN
Bunun için yapmanız gereken BURAYA tıklamak.
Amerikanın kodu olan "01" i girmeden direk olarak numarayı yazın ve FREE CALL NOW'u tıklayın. Ardından ekrana gelen kelimeleri yazıp tekrar FREE CALL NOW'u tıklayın. 20 Saniye bekleyin ve CALL NOW'a bastıktan sonra çıkan Flash izin isteğine Accept ya da İzin ver seçeneğini tıklayın ve bir ses denemesi yaptıktan sonra telefonunuz bağlanacaktır. Bu işlem KANADA için de geçerlidir.

TÜRKİYE'Yİ BEDAVA ARAYIN
Gelelim bizi asıl ilgilendiren konuya. Türkiye'deki telefonları da ücretsiz arayabiliriz. Ancak bu sefer bir limitimiz var. Bu limit sabit hatlar için 64 saniye, mobil için 12 saniye. Siteye üye olursanız günde toplam 2 hakkınız oluyor. Yani ücretsiz aramanız iki arama ile sınırlı ve bu aramaların her biri sabit hatlar için en fazla 64, mobil için ise 12 saniye olmak zorunda. Her ülkenin farklı bir ücretsiz arama süresi var örneğin Uganda sabit tam iki dakika ya da Nicaragua mobil on saniye. Siteye ulaşmak için BURAYA tıklayın. FREE CALL kutucuğunu işaretledikten sonra(kutucuk yoksa boşverin) numara yazma yerine ülke koduyla başlayarak numarayı yazın. Örneğin Türkiye için 902125554433 yazdıktan sonra yeşil butona tıklayın. Yaklaşık beş saniye bekledikten sonra telefonunuz bağlanacaktır.
Keyfini çıkarın :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

El Falı Nasıl Bakılır? El Falıyla İlgili Bilinmesi Gerekenler

Osmanlı Devletinin 1. Dünya Savaşında Savaştığı Cepheler